Skip to content

DESPRE NOI

Povestea Noastră

Creăm mobilă premium, unică, încărcată cu energia Divinității, pentru suflete care caută mai mult decât o simplă mobilă pentru casa lor.

Mobilă… cu Suflet

Mobilă și Suflet. La o primă vedere, par a fi două lucruri complet diferite, două extremități diametral opuse. Dar pentru noi nu este așa. Pentru noi, semnificația brand-ului Mobilă cu Suflet este chiar expresia pură a Lumii din jurul nostru: Spirit și Materie.

Credem cu toată ființa că Inima ta este Acasă. Casa Ta este Inima Ta: Spațiul tău Sacru în care Armonia, Bucuria, Frumusețea și Pacea primează.

Credem de asemenea că Fiecare dintre noi este Unic. Și Fiecare dintre noi este expresia Multiplicității Existenței.

Da, Lumea este cu adevărat frumoasă pentru că Tu ești Unic.

Misiune

Misiunea noastră este să aducem în interiorul căminului tău

Armonie

Bucurie

Frumusețe

prin Creațiile noastre Unice de mobilier

Magic. Viu. Sacru.

Privim lemnul asemenea unei ființe: Pentru noi, lemnul este magic, este viu și este sacru.

Suntem convinși că acesta conține energia Oamenilor care îl prelucrează și îl aduc la stadiul de produs final.

Din acest motiv, în fiecare piesă de mobilier pe care o creem, folosim 3 ingrediente speciale: Vibrația Armoniei, Bucuriei și a Recunoștinței.

Aceste 3 elemente magice sunt recunoscute imediat de către Inima ta, chiar dacă îți sunt mai puțin vizibile ochiului.

“Mobilă cu Suflet, din Suflet, pentru tine” nu este doar un slogan simplu. Aceasta este deviza călăuzitoare a tuturor creațiilor concepute în fabrica noastră.

Design Mistic și Unic

Design-ul Sacru, Mistic și Unic al pieselor noastre are menirea să aducă Armonie și Frumusețe în interiorul casei tale – în Inima ta.

Utilizăm simboluri mistice ale civilizațiilor străvechi, integrate în concepte moderne, care prind viață în piese de mobilier destinate Oamenilor de astăzi.

Fiecare creație Mobilă cu Suflet are propria sa semnificație.

Garanție Pentru Totdeauna

Suntem atenți la detalii și selectăm cu rigurozitate materialele pe care le folosim în realizarea pieselor de mobilier. Ne preocupă constant durabilitatea creațiilor noastre.

După un proces lung de cercetare și investiții în tehnologii avansate de prelucrare a lemnului, facem o promisiune îndrăzneață:

Oferim garanție pe viață tuturor creațiilor Mobilă cu Suflet.

Calitatea produselor noastre reprezintă întocmai garanția lor.

Mama Pământ. Mama Noastră.

Responsabilitatea față de Mama Pământ este una dintre valorile noastre fundamentale.

Pentru fiecare comandă primită pe site-ul Mobilă cu Suflet, plantăm un copac. Derulăm această campanie încă de la începutul afacerii noastre. 

E modul nostru de a fi recunoscători pentru lemnul primit de la natură.

Începuturile

Pasiunea pentru lemn este prezentă în familia noastră de peste 25 de ani, dar fascinația și atracția acestei lumi își au rădăcinile încă din copilărie.

Întotdeauna am simțit o conexiune profundă cu pădurea și natura, considerând că această resursă vie trebuie tratată cu respect și onorată pentru tot ceea ce ne oferă.

Simțim durere atunci când vedem că aceasta este exploatată într-un mod nemilos și este tratată ca pe o resursă gratuită și infinită.

Fondatori

Suntem Iustina și Dragoș, o familie de antreprenori stabilită în Focșani, România.

Dragoș

Am simțit atracție și fascinație către pădure încă de pe vremea când eram un copil de 6 ani. La clasica întrebare “Ce vrei să te faci când vei fi mare?” răspunsul meu era simplu și clar: “Inginer silvic”. Prietenii mei visau să fie pompieri, medici, astronauți, dar fascinația mea pentru pădure era extraordinar de puternică. Eclipsa ceea ce alți copii la acea vreme considerau a fi o meserie incredibilă. Pe măsură ce timpul a trecut, visul meu s-a mai șlefuit. Am intrat în lumea antreprenoriatului, primele experiențe trăindu-le în lumea lemnului.

Am început cu un mic atelier, cu putini angajați, impreună cu care reușeam folosind unelte rudimentare să producem din bușteni produse destinate cu precădere industriei de ambalare și a transportului maritim. Observ, uitându-mă în spate, că am avut parte de o călătorie grozavă plină cu bucurii, dar și cu provocări. Cel mai important moment din viața mea de antreprenor a fost atunci când reglementările din industrie s-au schimbat odată cu intrarea României în Uniunea Europeană. Atunci am făcut o alegere importantă ce avea să-mi marcheze tot parcursul vieții:

Am hotărât să vând fabrica din Vidra și să reîncep activitatea de la 0 în Focșani, unde am construit hale și spații pe care le-am tehnologizat cu echipamente de ultimă generație și unde am pus bazele unei reale fabrici de debitare și prelucrare a lemnului.

A fost o perioadă încărcată de eforturi personale și financiare, credite și angajamente pentru a putea aduce lemn din țări cu tradiție în industrie cum ar fi Austria, Italia și Germania. Acum văd această perioadă ca pe un proces de evoluție și șlefuire continuă, în care am trecut de la prelucrări primare, la prelucrări sofisticate, perfecționându-mă și îmbunătățind calitatea oferită clienților de la un an la altul.

Tot ceea ce am trăit m-a condus către ceea ce sunt astăzi. 

Dragoș

Iustina

Sunt economist de profesie iar iubirea de oameni și nevoia de autocunoaștere m-au condus și la absolvirea unui master in psihologie. Am început să lucrez in corporații, în zona de servicii, încă din 1994. Am ocupat diferite funcții în zona comercială. Din 2007 am preluat coordonarea unor echipe comerciale, iar ultima funcție ocupată înainte de a păși pe calea antreprenoriatului a fost de director județean al unei bănci importante din Romănia. În ultima perioadă petrecută în această funcție, simțeam că ceva lipsește din viața mea și că nu mă manifest la adevăratul meu potențial de Creație.

Ceea ce m-a animat mereu în toate relațiile și creațiile mele a fost și este Iubirea.  Am crescut  într-o familie  in zona rurală inconjurată de dealuri si păduri . De mic copil, inspirată de bunica mea, religia mea a fost bunătatea inimii. Atâta timp cât am putut să mă manifest din această energie, m-am bucurat să mă pot  exprima la întregul meu potențial în locul și la timpul potrivite mie. Dincolo de cifre si rapoarte, obiective sau bugete, am privit in primul rand  OMUL din fața mea.  In momentul în care  am simțit o restrângere a libertății mele de a fi , de a mă exprima in autencitate și de a-mi păstra aripile intinse, am avut puterea de a închide un capitol însemnat din viata mea pentru care sunt recunoscătoare și de a incepe altul in acord cu ceea ce sunt astăzi. Practic tot ce am fost, am devenit și am făcut au fost din nevoia mea de a dărui și a primi iubire prin ceea ce sunt și creez.

Primii pași în antreprenoriat și trecerea de la managementul unei companii mari la managementul unei companii mai mici, mi-au reconfirmat convingerea că o afacere este despre oameni și că ei merită toată atenția mea. Asta a necesitat o reașezare a misiunii și a valorilor plecând de la adevărul meu, care a reprezentat premisa unei schimbări reale. Am început de la relația cu mine, cu partenereul meu, cu copiii, cu colaboratorii, clienții și furnizorii noștri. A fost o schimbare fundamentală a vieții mele. La început ceea ce percepeam ca o criză, a reprezentat ulterior cheia succesului.

Acum trăiesc bucuria de a mă manifesta pe deplin. Sunt un om liber. 

Iustina

Iustina și Dragoș

Iubim oamenii, iubim frumusețea lumii și iubim să co-creăm și să contribuim cu tot ceea ce suntem noi în acest vis colectiv, numit Existență.

Acesta este unul dintre “firele de lumină” cele mai intense pentru care am ales să ne unim destinele.

Din acest fir de lumină unificator am putut da naștere Împreună creației

“Mobilă cu Suflet”. Ne bucurăm să o putem împărtăși astăzi cu tine.

Iustina și Dragoș

close

CUPON DE REDUCERE

ÎȚI OFERIM O REDUCERE DE 100 LEI PENTRU PRIMA TA COMANDĂ DE MOBILĂ CU SUFLET.

Nu facem spam! Trimitem un singur email pe lună.