Skip to content

COLECȚIA

Vesica Piscis

888 Piese. 8 Culori. Doar Una Creată Pentru Tine

Vesica Piscis. Talismanul Casei Tale

Masa de cafea Vesica Piscis este mai mult decât o simplă masă de cafea. 

Este un talisman al creativității și o sursă  de putere și energie pentru tine și familia ta.

Poate că ai deja un talisman: fie pentru noroc, sănătate, armonie sau abundență. Poate că al tău este sub forma unui cristal, al unei bijuterii sau al unei pietre.

Ce simți atunci când te conectezi cu energia talismanului tău?

Noi simțim o energie magică atunci când ne conectăm cu talismanele noastre. Pentru noi reprezintă un punct de sprijin. Un însoțitor delicat și subtil al Inimii.

CHRISTMAS SALE

12% DISCOUNT

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde
Promoția a luat sfârșit

Se apropie Crăciunul. Nașterea lui Christos în această lume și momentul cosmic al nașterii Creatorului în fiecare dintre noi.

Vesica Piscis este un simbol al lui Iisus și reprezintă uniunea sacră dintre El și Ea, rezultând copilul divin, OMUL, însăși Creația și nașterea acesteia.

O expansiune a Întregului în Existență, în Viață, în dualitate, a spiritului in materie. Deși acestea par două lucruri opuse, ele se completează și depind una de cealaltă pentru a exista.

Cu ocazia acestei sărbători, îți dorim să te așezi în propria inimă, în propria casă, cu bucurie, iubire și pace, alături de cei dragi. Îți dorim să simți energia Unificării și faptul că Împreună suntem un Întreg.

Cum întâlnirile împreună cu familia și prietenii de sărbători au în centru întotdeauna o masă, noi îți oferim cu prețuire 12% discount la masa de cafea Vesica Piscis, talismanul casei tale.

Transformă acest Crăciun în cel mai sacru moment al vieții tale.

PREȚ VECHI: 1̶7̶0̶0̶ ̶L̶E̶I̶
 

PREȚ NOU: 1498,88 LEI

vesica-piscis

Cupon de Reducere 100 Lei

Beneficiezi de 100 Lei reducere pentru prima comandă dacă alegi să te abonezi la newsletter-ul nostru.

Trimitem un singur email pe lună, cu informații valoroase despre mobilă, lemn și spiritualitate.

O inspirație Divină

Într-un moment de liniște interioară și conexiune profundă cu Divinitatea, am primit viziunea simbolului sacru Vesica Piscis, simbol pe care să-l transmitem în lume prin prima colecție marca Mobilă cu Suflet.

Află povestea acestei colecții urmărind videoclipul alăturat

Am creat această colecție cu intenția să fie un portal transformator pentru tine și pentru energia casei tale. Când ești acasă și simți nevoia unui moment de liniște interioară, conectează-te cu această masă. Și nu doar cu masa în sine, ci cu semnificația ei profundă:

Într-o conexiune autentică cu Vesica Piscis primești energia creativității, a unificării și a bucuriei în spațiul tău lăuntric. Crează un moment de liniște și relaxare. Respiră, deschide-te și vei observa singur transformarea stării interioare.

Geometrie Sacră

Simbolul Vesica Piscis semnifică Sursa Creației și reprezintă unificarea, integrarea dualității Existenței: Masculin & Feminin, Spirit & Materie. Regăsim acest simbol ca motiv principal în Floarea Vieții și este cunoscut ca simbolul lui Iisus Hristos.

Magia Culorilor

Am ales să creăm această Colecție în 8 variante de culori. Am pornit de la cele 7 niveluri ale ființei, cele 7 chakre (Chakra Rădăcină, Sacrală, Plexului Solar, Inimii, Gâtului, Celui de-al Treilea Ochi, Coroană) plus Chakra Steaua Sufletului, care conține înregistrările Akashice, memoria a tot ceea ce s-a întâmplat, se întâmplă și se va întâmpla în Univers.

Poți alege paleta de culori din cele 8 variante cu care rezonează cel mai tare Inima ta.

8 reprezintă echilibrul cosmic. În numerologie, numărul 8 este un simbol al abundenței, bogăției și împlinirii.

Am ales ca această colecție să fie într-un număr limitat de 888 de piese. 888 reprezintă simbolul numeric ascuns al Divinității.

Este de asemenea numărul lui Iisus pentru că numele Lui din Gematria este reprezentat de numărul 888.

Fiecare piesă din colecția Vesica Piscis are un număr gravat pe spate, unic al tău. Îți poți alege un număr semnificativ pentru tine de la 1 la 888.

Poate cifra destinului tău, poate ziua ta de naștere sau poate un număr care să te conecteze cu energia pe care simți să o atragi în casa ta, în Inima ta. 

Acel număr va fi doar al tău, fără a mai fi disponibil pentru altcineva, oferind unicitate mesei alese de tine.

Disponibilă Acum

Dacă vibrează în tine dorința de a primi în căminul tău un talisman al casei, o sursă miraculoasă de creativitate, putere, abundență și energie, atunci te invităm să descoperi Vesica Piscis.

Iar dacă simți că acest talisman este ceea ce ai nevoie, poți să personalizezi și să comanzi propria ta masă aici:

Deoarece este un produs creat special pentru tine, realizăm fiecare masă după ce am primit comanda ta.

Din acest motiv, timpul de livrare este de aproximativ 30 de zile. Metodele de plată disponibile momentan sunt: Transfer Bancar sau Online cu Cardul.