Skip to content

SERVICII

Mobilier la Comandă

De la proiectare la montaj, Mobilă cu Suflet îți oferă un serviciu complet personalizat nevoilor tale specifice

CAMPANIE 1 IUNIE - 1 OCTOMBRIE 2023

Magia Ultimă - IUBIREA

Ne dorim să facem parte din călătoria voastră și să fim alături începutului vostru Împreună. Prin campania noastră „Magia Ultimă, Iubirea”, vă oferim o oportunitate unică de a vă transforma visurile în realitate, oferindu-vă o reducere de 20% la mobilierul la comandă!

Fie că vă începeți căsnicia într-o nouă casă sau căutați să aduceți un suflu proaspăt în locuința actuală, mobilierul personalizat este cheia pentru a vă crea un mediu autentic și inspirat. Cu designul atent realizat și materialele de calitate, mobilierul la comandă vă permite să vă puneți amprenta unică în fiecare colț al căminului vostru.

Detalii campanie:

  • Reducere de 20% la toate comenzile de mobilier personalizat pentru cuplurile proaspăt căsătorite.
  • Perioada campaniei: între 1 iunie și 1 octombrie 2023.
  • Vă rugăm să prezentați dovada recentei căsătorii (certificatul de căsătorie sau document similar) / o dovadă a nunții care urmează în 2023, pentru a beneficia de reducere.
  • Echipa noastră de experți în design vă va oferi consultanță gratuită pentru a vă ajuta să creați spațiul perfect în funcție de gusturile și nevoile voastre.

Mobila, oglinda ta.

Mobila nu este doar o necesitate, ci și o reflexie a personalității tale. 

Fiecare detaliu contează și spune ceva despre tine. De la culoare la design, de la material la formă, mobila casei tale este o formă de exprimare a ființei tale. La Mobilă cu Suflet, îți oferim posibilitatea să-ți exprimi personalitatea prin mobila ta. 

Fiecare piesă de mobilier este unică, la fel ca și tine.

Suntem asemenea unui duh fermecat: Împărtășește-ne visul tău și viziunea ta, iar specialiștii noștri te vor ajuta ca acestea să devină realitate. Ascultăm dorințele tale, realizăm măsurătorile, proiectăm noua ta mobilă pe placul inimii tale, o fabricăm și o montăm în casa ta în maxim 30 de zile.

Magic, așa-i?

Află o estimare de preț în doar 3 minute
pentru noul tău mobilier la comandă

Completează acest calculator:

Măsurători • Proiectare • Fabricare • Montaj

Trăiește Experiența Mobilă cu Suflet

Ne bucurăm să-ți oferim o experiență completă în creația noului mobilier al casei sau al afacerii tale.

Programează o întâlnire în Atelierul Mobilă cu Suflet din Focșani.  

Îți oferim:

  • un consultant dedicat
  • proiectare gratuită
  • opțiunea de a alege materialele și accesoriile noului tău mobilier

Obiectivul nostru este unul simplu:

Să-ți oferim ție și familiei tale piese de mobilier care să reziste o viață.

Visul tău devine Realitate

Proiectare

Suntem bucuroși să îți oferim gratuit serviciul nostru de proiectare mobilier la comandă. 

Indiferent de stilul dorit sau de dimensiunile locului în care dorești să amplasezi mobilierul, suntem aici pentru a te ajuta să realizezi amenajarea interioară la care visezi.

Oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare, de la materiale și culori până la finisaje și accesorii.

Contactează-ne folosind formularul de mai jos pentru a discuta nevoile tale de mobilier și pentru a face primul pas către obținerea unui mobilier unic și de calitate, creat cu suflet, pentru tine.

Fabricare

Suntem o echipă de artizani talentați și pasionați care se dedică creării de mobilier de calitate, personalizat în funcție de nevoile și dorințele fiecărui client în parte.

Fie că este vorba de o bucătărie, un living sau o cameră de dormit, suntem gata să te ajutăm să obții mobilierul perfect pentru casa ta, Inima ta.

Montaj

Serviciul nostru de montaj mobilier îți oferă încrederea că mobilierul tău este instalat corect și sigur, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Echipa noastră de profesioniști experimentați se va asigura că mobilierul este instalat cu atenție la detalii și respectă toate normele de siguranță.

Asigurăm serviciul de montaj doar în județele Vrancea, Bacău, Buzău, Vaslui, Galați, Brăila, Prahova, Ialomița, Ilfov și București. 

Programează o întâlnire

Poți programa o întâlnire în Atelierul Mobilă cu Suflet din Focșani sau un apel telefonic, completând formularul alăturat

0770 981 232

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Str. Dionysos 5-7 Focșani, jud. Vrancea

Creăm mobilier doar pe placul inimii tale.

Adresă

Str. Dionysos 5-7 Focșani, jud. Vrancea, România

Telefon

0770 981 232

Relații cu Clienții

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00