Skip to content

Livrări și Retururi

TRANSPORT

 

Livrarea catre CLIENT a produselor achizitionate este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid prelucreaza datele cu caracter personal ale CLIENTULUI MOBILĂ CU SUFLET , exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acesta prin intermediul website-ului MOBILĂ CU SUFLET, dar numai cu respectarea întocmai a prezentului document „Termeni si Conditii” MOBILĂ CU SUFLET .


Firmele de curierat rapid si eventual tertii parteneri ai acestora, mandatati pentru îndeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR MOBILĂ CU SUFLET, sunt obligati la respectarea întocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document „Termeni si Conditii” MOBILĂ CU SUFLET. În acest sens, firma de curierat rapid poate contacta CLIENTII MOBILĂ CU SUFLET prin orice mijloc de comunicare (email, telefon, sms), In limitele si In scopul prevazut In acest articol. MOBILĂ CU SUFLET foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.


Livrarea se va realiza in maximum 5 zile lucratoare pentru produsele pe stoc si in maximum 45 zile lucratoare pentru produsele pe comanda. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mentionat, MOBILĂ CU SUFLET va informa CLIENTUL în scris, prin email. In acest caz, CLIENTUL poate renunta în scris la comanda. Daca plata a fost efectuata prealabil livrarii, atunci suma platita va fi rambursata In totalitate, conform legii, In termen de 5 zile lucratoare de la data renuntarii.

 

RECEPTIA PRODUSELOR

 

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre CURIER la livrarea produselor comandate (la care sunt anexate Factura, Chitanta si Certificatul de Garantie), ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, CLIENTUL va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in scris pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare CLIENTUL recunoaste primirea In bune conditii si In totalitate a produselor comandate.

 

RETURURI

Contactează-ne pe mail la comenzi@mobilacusuflet.ro

Drepturile dvs. sunt prevăzute de Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora – republicata si nu sunt afectate in niciun fel de prezentul Regulament. Clientul (persoana fizica) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor fi in sarcina dvs. sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Excepție fac produsele distinct personalizate precum și cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele efectuate la comandă/distinct personalizate nu pot fi returnate. Aceste produse au fost confecționate special pentru dumneavoastră. Prin produse la comandă înțelegem orice produs care nu se afla pe stoc sau a fost personalizat dupa preferințele clientului (dimensiune: lungime, lațime, înălțime; material de suprafață – prin specificarea unui cod de material sau orice altă modificare față de modelul standard prezentat în pagina de produs de pe site-ul www.mobilacusuflet.com), conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Produsul cu deficiente va fi reparat gratuit in perioada de 30 zile de la primirea produsului sau de la notificarea prin email sau scrisoare cu confirmare de primire, privind defectiunea produsului. Orice reclamatie va fi insotita de factura si certificat de garantie. In situatia in care deficienta nu poate fi remediata, produsul se va inlocui sau se va restitui contravaloarea sa.

Nu constituie defecte ale produselor nemulțumirile legate de aspect, culoare, textura materialului sau nemultumirile legate de dimensiunea produselor, daca acestea respecta dimensiunile specificate pe www.mobilacusuflet.com.

Fiecare produs comercializat de Mobilă cu Suflet beneficiaza de termenul de garantie  nelimitată. Garantia se poate pierde din urmatoarele motive: deteriorarea mecanica provocata prin lovire, expunere excesiva la radiatii solare, expunerea la variatii mari de temperatura, expunerea in mediu cu o umiditate mai mare de 50%, asezarea unor obiecte ude sau fierbinti pe ele ori inundarea, taierea sau zgarierea, frecarea de suprafete abrazive, modificari ale produsului, suportarea unor sarcini mai mari decat cele pentru care au fost fabricate.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, este murdar, are accesorii lipsa, are feroneria lipsă, sau are certificate de garantie lipsa, și nu poate fi vândut ca și produs nou, Mobilă cu Suflet isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza returul in urmatoarele cazuri: (i) Clientul este persoana juridica, situatie in care acesta nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice; (ii) Clientul nu a notificat Mobilă cu Suflet cu privire la retragerea sa, in termenul legal; (iii) Clientul a returnat produse care nu indeplinesc conditiile de calitate pevazute mai sus si/sau care nu sunt insotite de accesoriile apartinand acestora, Clientul vrea sa returneze un produs efectuat la comanda, personalizat la cererea sa și care nu este pe stoc in momentul plasării comenzii.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise: folosirea unor obiecte taioase/dure in procedura de dezambalare, curatarea cu substante abrazive sau neindicate pentru specificul fiecarui material in parte, folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius, precum si in medii cu variatii mari de temperatura, dehidratarea pielii, udarea excesiva a produselor, folosirea produselor in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate.